Δικηγόρος Ποινικολόγος Γιάννης Μπαρκαγιάννης

Αν αντιμετωπίζετε ποινικές διώξεις, θα πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε να προσλάβετε έναν έμπειρο δικηγόρο ποινικολόγο. Η ζήτηση υποστήριξης από δικηγόρους ποινικολόγους είναι μια από τις πιο έξυπνες αποφάσεις που μπορείτε να λάβετε σε σχέση με τα νομικά σας προβλήματα. Όταν πρόκειται για ποινικές υποθέσεις, δεν θέλετε να πάτε απροετοίμαστοι στο δικαστήριο. Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος διαδικασιών που πρέπει να ακολουθούνται όταν προσφεύγετε στο δικαστήριο. Ο δικηγόρος ποινικολόγος Γιάννης Μπαρκαγιάννης, διαθέτει ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο, έχοντας πετύχει σπουδαία αποτελέσματα σε αθωωτικές αποφάσεις.

Όταν οι κατηγορίες ειδικότερα είναι μεγαλύτερες από ένα απλό πρόστιμο, πρέπει να έχετε δίπλα σας, έναν δικηγόρο ποινικού δικαίου. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο γιατί οι αγωγές είναι πιο δύσκολο να κερδηθούν ενώ εκπροσωπείτε τον εαυτό σας και γιατί οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι υψηλότερες με έναν Ποινικολόγο στην Αθήνα. Ένας δικηγόρος ποινικολόγος μπορεί να υποστηρίξει υπέρ σας εάν διαπράχθηκε κάποιο έγκλημα ή ότι ήταν πλημμέλημα, όχι κακούργημα (αδίκημα που μπορεί να κατηγορηθεί). Ένα πλημμέλημα χαρακτηρίζεται ως ελαφρύ αδίκημα, όπως μικροκλοπή ή μικροκατοχή παράνομης ουσίας.

Ένα κακούργημα περιλαμβάνει πάντα μια ποινή φυλάκισης που συχνά επισύρει ποινή από λίγους μήνες μέχρι και πολλά χρόνια. Τα αδικήματα ποικίλλουν από βίαια εγκλήματα βιασμού, επίθεσης και δολοφονίας έως μη βίαια εγκλήματα πλαστογραφίας, διακίνησης ναρκωτικών και μεγάλης κλοπής. Το βάρος της απόδειξης είναι επίσης πολύ υψηλότερο για το ποινικό δίκαιο από το αστικό δίκαιο. Οι ποινικές δίκες μπορούν να κερδηθούν μόνο όταν η δίωξη μπορεί να αποδείξει «πέρα από εύλογη αμφιβολία» ότι ο κατηγορούμενος διέπραξε το έγκλημα. Χωρίς τα κατάλληλα στοιχεία από την πλευρά σας, θα μπορούσατε να κατηγορηθείτε ψευδώς και να καταδικαστείτε χωρίς φυσικά στοιχεία. Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Γιατί οι Δικηγόροι Ποινικολόγοι είναι αναγκαία επιλογή

Η πλοήγηση στον νόμο από μόνοι σας, μπορεί να είναι μακρά και σχεδόν ατελείωτη. Όχι μόνο ο νόμος είναι γραμμένος με τόσο περίπλοκη και ξένη μορφή, αλλά έρχονται και αλλαγές, όπου πρέπει να είστε άμεσα ενήμεροι. Χρειάζεστε έναν δικηγόρο ποινικολόγο στην Αθήνα, για να αποφύγετε να παγιδευτείτε σε νομικά κενά ή αυτοενοχοποιητικές τακτικές. Ο δικηγόρος Ποινικολόγος Γιάννης Μπαρκαγιάννης διαθέτει πολλά χρόνια αφοσιωμένης μάθησης, εξάσκησης και ενημέρωσης των γνώσεών του για το νόμο.

Ακολουθούμενες Διαδικασίες

Κάθε βήμα που κάνετε κατά την καταπολέμηση μιας ποινικής υπόθεσης ελέγχεται εξονυχιστικά και δυνητικά τιμωρείται. Ένας καλός δικηγόρος ποινικού δικαίου δεν πρόκειται να σας αφήσει να συμβιβαστείτε με την υπεράσπισή σας πριν οδηγηθείτε στο δικαστήριο. Υπάρχει η διαδικασία της γραφειοκρατίας και μόνο ένας σωστός τρόπος επεξεργασίας τους. Αυτά τα νομικά εμπόδια αποτελούν συχνά ένα σημαντικό πρόβλημα που εμποδίζει την πρόσβαση στα δικαστήρια από άτομα που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση.  Το δικηγορικό μας γραφείο θα αναλύσει την υπόθεση σας για να βεβαιωθεί ότι όλα θα διασταυρωθούν σωστά και νόμιμα.

Προδικαστικές προτάσεις και διακανονισμοί

Ένας ποινικολόγος μπορεί να σας βοηθήσει να δικαιωθείτε στην υπόθεσή σας. Ένα ποσοστό των ποινικών δικών αποφασίζονται προδικαστικά. Ο δικηγόρος μπορεί να διαπραγματευτεί έναν πιο ελαφρύ διακανονισμό, ανάλογα την υπόθεση και τα στοιχεία. Δεν συνιστάται η απόπειρα συμφωνίας χωρίς εκπροσώπηση. Μόνο ένας έμπειρος δικηγόρος ποινικολόγος μπορεί να σας αποδώσει τη δικαιοσύνη που σας αξίζει.

Ο δικηγόρος ποινικού δικαίου Γιάννης Μπαρκαγιάννης συνεργάζεται στενά με δικαστές, εισαγγελείς και νομικούς υπαλλήλους. Το νομικό σύστημα είναι γεμάτο με καταπονημένο προσωπικό που εργάζεται πολλές ώρες. Ο δικηγόρος σας μπορεί να προσφέρει, το δώρο ενός ελαφρύτερου φόρτου υποθέσεων. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για ποινικές δίκες σχετικά με μικρές επιχειρήσεις. Ένας καλός δικηγόρος θα σας προστατεύσει από άδικες δίκες, λανθασμένες καταθέσεις και άλλα ζητήματα για να κερδίσετε μια καταδίκη.

Αποδεικτικά Στοιχεία που παραθέτει ο δικηγόρος ποινικολόγος

Όταν μια υπόθεση έχει πολλά στοιχεία προς διευθέτηση και επαλήθευση, το ανθρώπινο λάθος γίνεται τεράστιος παράγοντας. Ο χειρισμός των αποδεικτικών στοιχείων αποτελεί επίσης ανησυχία για τυχόν ποινικές δίκες. Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο δικηγόρο ποινικολόγο που μπορεί να εξετάσει κάθε αποδεικτικό στοιχείο που κατατίθεται. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία πρέπει να ακολουθούν βασικές διαδικασίες προκειμένου να κριθούν έγκυρα στο δικαστήριο. Εάν εντοπιστούν οποιεσδήποτε ασυνέπειες ή κατασκευές, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη αθώωση προς όφελός σας. Όταν μια υπόθεση πηγαίνει σε δίκη, πρέπει να μπορείτε να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις σχετικά με μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία. Οποιεσδήποτε τρύπες ή αντιφάσεις ανακαλυφθούν στη δίωξη μπορούν να επηρεάσουν την ετυμηγορία. Τα στοιχεία πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητα για να σταθούν πραγματικά στο ποινικό δικαστήριο. Υποθέσεις με κατηγορίες Ιατρικής Αμέλειας και Ναρκωτικών Ουσιών είναι εξαιρετικά ευαίσθητες.

Τι είναι το Ποινικό Δίκαιο και ποια αδικήματα εντάσσονται σε αυτό.

Θεμελιώδης σκοπός του Ποινικού Δικαίου είναι η διασφάλιση του κοινωνικού συμφέροντος. Η διασφάλιση αυτή, που επιτυγχάνεται ως ρυθμός της κοινωνικής ζωής μέσα στα όρια μιας πολιτείας, παρουσιάζει διττή λειτουργία. Αφενός ως προστασία των εννόμων αγαθών και αφετέρου ως προστασία του ίδιου του ατόμου από τυχόν αυθαιρεσία των κρατικών οργάνων. Έτσι τόσο οι ορισμοί (προσδιορισμός) των εγκλημάτων όσο και οι ποινές που επισύρουν αυτά καθορίζονται από τον Π.Δ. και όχι από την ελεύθερη κρίση του κάθε δικαστή.

Η δε λογική που διέπει τους κανόνες του Π.Δ. είναι η διαφοροποίηση μέσα από το γενικό σύνολο των αδικημάτων ορισμένων, που τα καθιστά εγκλήματα. Για τον κολασμό αυτών των συγκεκριμένων αδικημάτων που καλούνται εγκλήματα ή εγκληματικές πράξεις, ή ποινικά αδικήματα, η Πολιτεία απειλεί, καταγιγνώσκει και εκτελεί συγκεκριμένη ποινή ή μέτρο ασφαλείας. Αυτό είναι και το περιεχόμενο της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας Βέβαια σ΄ ένα ευνομούμενο κράτος η ποινική εξουσία δεν είναι απεριόριστη, αλλά αυτοπεριορίζεται από τις απαραίτητες «προϋποθέσεις ποινικής αξίωσης» που απαιτούνται (θετικές ή αρνητικές), για την άσκησή της.

Ενδεικτικά αδικήματα Ποινικού Κώδικα

Διατάραξη οικιακής ειρήνης. Παραβίαση δικαστικών αποφάσεων. Σωματική βλάβη. Αρπαγή ανηλίκου. Αρπαγή. Παράνομη κατακράτηση. Απειλή. Εγκληματική οργάνωση. Υπεξαίρεση. Φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ληστεία και Κλοπή. Εκβίαση. Απάτη. Απιστία. Αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Καταδολίευση δανειστών. Τοκογλυφία. Κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων. Παραβίαση υποχρέωσης διατροφής. Πλαστογραφία. Ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις. Υπεξαγωγή εγγράφων. Ψευδής κατάθεση. Ψευδής καταμήνυση. Ανθρωποκτονία. Υπόθαλψη εγκληματία. Παρασιώπηση εγκλήματος. Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ενδοοικογενειακή βία. Εμπρησμός. Πλημμύρα. Έκρηξη. Άρση ασφαλιστικών εγκαταστάσεων. Πρόκληση ναυαγίου. Δηλητηρίαση πραγμάτων προορισμένων για χρήση από το κοινό. Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Παραβίαση κανόνων οικοδομικής. Τρομοκρατική οργάνωση. Δωροληψία. Δωροδοκία. Ψευδής βεβαίωση. Νόθευση εγγράφου. Παράβαση καθήκοντος. Βιασμός. Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Γενετήσια πράξη με κατάχρηση εξουσίας. Γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους. Πορνογραφία ανηλίκων. Μαστροπεία. Εξύβριση. Συκοφαντική δυσφήμηση. Ναρκωτικά. Κοινωφελής εργασία. Δοσοποίηση χρηματικής ποινής. Υφ’ όρων απόλυση κρατουμένου. Ποινικό δίκαιο ανηλίκων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο +30 6957 318 322
Σταθερό +30 210 6430 488
Email [email protected]
Διεύθυνση Ραγκαβή 44
Αθήνα 114 74

Σχετικά Άρθρα