fbpx

Το γραφείο μας

Αμεσότητα, ευσυνειδησία, επαγγελματισμός.

Φιλοσοφία του γραφείου μας είναι η υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων των εντολέων μας και η κατοχύρωση του δικαιώματος δικαστικής προστασίας τους. Αποτελεί προτεραιότητά μας η προάσπιση των συμφερόντων τους την ικανοποίηση των οποίων επιδιώκουμε διαχειριζόμενοι τις υποθέσεις τους με ιδιαίτερη επιμέλεια. Το γραφείο μας αποτελείται από εξειδικευμένους και αφοσιωμένους στο καθήκον τους συνεργάτες.

Τομείς εξειδίκευσης του γραφείου μας είναι: ανάληψη υποθέσεων που αφορούν όλο το φάσμα του Ποινικού Δικαίου, εγκλήματα κατά της ζωής και σωματικής ακεραιότητας, εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας και περιουσίας, εγκλήματα κατά της τιμής. Αναλαμβάνουμε επίσης υποθέσεις εκπροσώπησης ανηλίκων.

Δικηγόρος Ποινικολόγος Γιάννης Μπαρκαγιάννης
Αμεσότητα, ευσυνειδησία, επαγγελματισμός.

Μπαρκαγιάννης Ιωάννης

Ο δικηγόρος Μπαρκαγιάννης Ιωάννης, εξειδικεύεται στο Ποινικό Δίκαιο, ενώ είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, της μεγαλύτερης σε μέλη επιστημονικής νομικής ένωσης της Χώρας. Ασκεί μάχιμη δικηγορία με καθημερινή παρουσία στα δικαστικά ακροατήρια. Παρίσταται για την υποστήριξη των εντολέων του σε ακροατήρια όλης της ελληνικής επικράτειας. Δεκάδες φορές έχει βρεθεί προσκεκλημένος σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πάνελ, προκειμένου να λάβει θέση για υποθέσεις που χειρίζεται και οι οποίες ταλάνισαν έντονα την κοινή γνώμη, ενώ διαδικτυακές σελίδες φιλοξένησαν και σχολίασαν τις τοποθετήσεις του.

Σημαντικές ήταν οι εισηγήσεις του σε ζητήματα Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας, οι οποίες αποσκοπούσαν στην ενημέρωση μέσω διδακτικών σεμιναρίων για νέους και παλαιότερους δικηγόρους σχετικά με τις αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο. Έχει λάβει το ρόλο του συντονιστή και έχει συμμετάσχει σε συζητήσεις που αφορούν νομικά και κοινωνικά ζητήματα με υπουργούς, ακαδημαϊκούς καθηγητές, επιστήμονες, διακεκριμένους δικηγόρους, δικαστικούς λειτουργούς κλπ. Συνέβαλε με τις τοποθετήσεις του απευθυνόμενες σε μέλη της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του νέου Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας στη διαμόρφωσή τους. Είναι μέλος της Διαρκής Επιτροπής για την προστασία και υποστήριξη του ρόλου του δικηγόρου. Αποφοίτησε από κρατικό Πανεπιστήμιο της Ιταλίας, έχοντας ζήσει στο Μιλάνο και στη Ρώμη, λαμβάνοντας υποτροφία ως υπόδειγμα αριστείας. Μιλάει άριστα την Ιταλική και Αγγλική γλώσσα.

Αικατερίνη Δημαρά 

Είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (LLB) το 2020. Παρακολουθεί το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “MSc of Law & Economics” στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ασχολείται με το Αστικό, Εμπορικό και Ποινικό Δίκαιο. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό προσομοιώσεων και επιστημονικών νομικών συνεδρίων, ενώ επίσης έχει αρθρογραφήσει σε νομικά έντυπα. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

Ελισάβετ Καζάκου

Είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (LL.B.) το 2021. Παρακολουθεί το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο» (LL.M.) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 Ασχολείται με το Ποινικό Δίκαιο. Έχει επιμεληθεί τη συγγραφή νομικών κειμένων, βοηθητικών στη μελέτη των μαθημάτων της Νομικής Σχολής. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα και πολύ καλά τη γαλλική.

5

Μαρία Αγγελίδου

Αποφοίτησε κατά το έτος 2021 από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (LL.B.) και είναι ασκούμενη δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Επιπλέον, είναι κάτοχος διαπίστευσης συμμετοχής κατά το έτος 2022, στο Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Κέντρου επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο το «Φαρμακευτικό Δίκαιο και Πρακτικές Εφαρμογές». Ασχολείται με το Ποινικό και το Διοικητικό Δίκαιο. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα και καλά την ισπανική.

2
Καλέστε μας